Pera Ćetkovića 61, Podgorica

Komentari pacijenata

 

Moje iskustvo: Prosle godine sam bio na pregled kod dr Daria Jocica u Podgorici, međutim po prirodi sam jako skeptican i zelio sam da cujem i druga misljenja. Napravio sam pet pregleda posle njegovog, sto u Podgorici, sto u Beogradu. Ove godine sam odlucio da lasersku operaciju ipak obavim kod dr Jocica. Ja sam ostao frapiran, pozitivno naravno, rezultatom moje operacije, pristupom doktora i njegovog tima u Podgorici. Rekao bih samo jedno veliko hvala. Nisam neko ko je aktivan na drustvenim mrezama i ko voli puno da pise, ali ovo iskustvo sam morao podijeliti. Preporucujem svima dr Daria Jocica.

Savo, Podgorica

 

Kada sam dosla na pregled i kada su mi rekli cijenu operacije vena, ostala sam u šoku. Nisam to sebi mogla priustiti i dugo sam skupljala novac jer poslije iskustva moje roene sestre koja se operisala klasicno, rekla sam sebi da to nikada necu proci, makar se nikad ne operisala. Reci cu vam samo da sam se operisala u januaru i da svaki cent koji sam dala se isplatio. Veliki pozdrav za doktora i njegovu ekipu, hvala vam do neba!

Snezana, Mojkovac

 

„Deset godina imam problem sa prosirenim venama i dugo sam odlagao doppler jer sam potsvjesno znao da moram odraditi operaciju. Na mojim nogama su pocele da se otvaraju rane,a koza je poprimila modru boju. To je bio znak da nema vise odlaganja. Operacija je trajala pola sata,posle toga sam odmah setao i ponasao se normalno. Posle dva dana sam krenuo na posao sa carapama koje sam nosio dvije nedelje preko dana, a uvece ih skidao. Samo zelim reci da sam prezadovoljan .“

Ferid, Podgorica

 

Ukoliko neko razmišlja o laserskoj operaciji vena evo moje preporuke: PRIMUS MEDICAL! Dr. Jocić i njegov tim su mi prije svega pomogli da svakodnevne radnje obavljam kao nekada, a konačno mogu i da treniram.

Danilo, Herceg Novi

 

“Cerka se operisala 2019 godine kod dr Daria a ja ove godine u januaru.Samo cu reci da je doktor osim sto je veliki strucnjak, dobar i plemenit covjek.Hvala cijelom timu na ljubaznosti i na brizi.

Dragica, Nikšić

 

Operacija je završena za 30minuta,sa surugom sam nakon toga otisla na kafu. Da sam znala da je tako bezbolno i a je opravak kratak isla bih mnogo ranije na operaciju. Hvala od srca na svemu.

Vesna, Kotor

 

Dr. Jocić je odličan stručnjak. Najljepse hvala na mojim slobodno mogu da kažem „novim“ nogama.

Ranka, Pljevlja

 

Nakon operacije nestali su bolovi u nogama. Hvala vam puno. Sve moje preporuke.

Dragica, Kolašin

 

Da budete i dalje uspješni i pomognete svima kao i meni. Vaš pacijent.

Vanja Ćetkovic, Nikšić

 

Mislila sam da cu poslije operacije ležati danima, a ja sam nakon tri dana isla na posao

Emina, Nikšić

 

“Odličan doktor i veoma uspjesno radi svoj posao! Jako ljubazan tim!”

Julija, London

 

Da sam znala da je tako bezbolno otišla bi mnogo ranije. Olakšanje se ne može opisati! Hvala puno.

Milena, Nikšić

 

Majka mi je imala otok i jake bolove u nogama, poslije operacije je sasvim druga žena. Hvala doktoru i ljubaznom osoblju.

Željka, Žabljak

 

Svakom preporučujem da ode u Primus Medical. Rijesio sam se tegoba za kratko vrijeme. Hvala!

Andrija, Podgorica

 

Najbolji doktor ali moram pohvaliti i sestre koje rade sa njim super su. Sve pohvale za tim!

Ivan, Podgorica

 

“Moram reci das sam bio na dvije laserske operacije u dva mjeseca,prvi put na jednom mjestu nisam bio zadovoljan. Drugi put kod Dr. Jocica, hvala vam doktore puno. Prezadovoljan sam.”

Marko, Budva